Thursday 13 March 2008

1η Αποστολή

Μετά από ένα επιτυχημένο μπαράζ spits κι ένα ακόμα πιο επιτυχημένο κύμα σχολιασμών, ήγγικεν η ώρα για την πρώτη μας αποστολή! Σας θέλω στις επάλξεις, στις μύτες των ποδιών, στην αιχμή του δόρατος, σε θέση μάχης, στην άκρη του νήματος, στην κόψη του ξυραφιού και σε άλλα επισφαλή σχήματα λόγου.
Θέμα μας τα blackout: τι γίνεται σε περίπτωση απότομης συσκότισης, τι περισσεύει από την πόλη χωρίς ρεύμα, που σας βρήκε το σκοτάδι. Στείλτε στο γνωστό email cityspits@gmail.com ιστορίες (spits πάντα, city πάντα) για το δικό σας blackout. Για να δούμε...
Doubleface

4 comments:

Mr.Moog said...

Φυσικά δεν περίμενες σχόλια με τέτοιο θέμα, μαυρίλα, τι άλλο;
Δεν είναι απογοητευτικό να μην σχολιάζει όμως κανείς;
Τα φιλιά μου

Γιαννης said...

Κι έτσι, απλά, μουγκάθηκε το blog. Πάνω που είχε πάρει φόρα. Αφαιρέστε το post, παιδιά, το πείραμα απέτυχε, επιτρέψτε μου να πω... Νομίζω κουβαλάμε όλοι απωθημένα από την Εκθεση Ιδεών στο σχολείο με τα υπαγορευμένα θέματα. Οι "ασκήσεις" γραφής είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες, αλλά εδώ ως φαίνεται δεν έπιασε. Ηδη τα όρια που θέτει το ίδιο το blog (City stories + spit-stories) είναι σημαντικά, ας μην τα στενεύουμε ακόμα περισσότερο.

(Αφήστε δε που ο γράφων, κι αρκετοί άλλοι, υποθέτω, δεν είδε blackout... Μόνο κάτι δέντρα μου κρύβουν τον ήλιο, πιάνεται; :-) )

Mr.Moog said...

Αυστηρός όπως πάντα ο Ιταλός, εμένα δεν με χαλάει το θέμα, κάθε θέμα είναι μια πρόκληση, αποδείξτε του πως έχει άδικο, ότι η moog δεν είναι επιδημική.
Εκτός κι αν είναι…

Unknown said...

Ίσως έχεις δίκιο Γιάννη αν και ήρθαν κάποιες ιστορίες και δεν τις έχω ανεβάσει περιμένοντας κι άλλες. Επίσης λόγω τρεξίματος αμέλησα κι εγώ να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Να πω βέβαια ότι είμαι σίγουρη πως έχεις ζήσει μπλακαουτ στη ζωή σου, δεν είναι ανάγκη να είναι τωρινό. Το ξέρω ότι είναι περιοριστικό αλλά σκεφτήκαμε ότι θα χει πλάκα να γράψουμε για κάτι συγκεκριμένο και επίκαιρο. Θα δούμε, προς το παρόν τονίζω ότι οι υπόλοιπες ιστορίες που έχετε ή θέλετε να στείλετε δεν απαγορεύονται...