Monday 24 March 2008

Copy Paste


Τόπος: Καλλιδρομίου, όλη.

Χρόνος: Βραδάκι

Soundtrack: Moonriver


Μπακάλικο-περίπτερο-ό,τι χωράει το πουλάμε

- Έχετε περούκα καραφλό emo;
-
Δεν έχουμε ρεύμα;
-
Α, κανονικό emo έχετε;


Ελληνικό Ωδείο

- Τι δουλεύετε;

- Μια φούγκα του Μπαχ.

- Και τη βγάζει;

- Ε, προσπαθεί.

- Πως παίζει αφού δεν βλέπει;

- Τι ακριβώς χρειάζεται να δει;

Μπαρ

- Yesterdaaaaay all my troubles seemed so faaar awaaay naa na na na na to staayyy na nana na yesterdaayy, δεν λέμε κάνα άλλο που να το ξέρουμε.

Μονοκατοικία

- Τι κακό είναι αυτό κορίτσι μου, πρόσεχε εδώ πιο κάτω έχει μια πλάκα σπασμένη, πριν 2 βδομάδες έβγαλε τον γύψο ο άντρας μου, έχω πάρει τον δήμαρχο τρεις φορές να το φτιάξουν, ακόμα δεν μπορεί να το πατήσει και τώρα αυτό...

Τατουατζίδικο

- Ένα δράκο, από τη μέση ως το σβέρκο της, φίλε. Της λέω να το κάνουμε χένα να το συνηθίσει πρώτα, δεν ήθελε. Κι έχει κάτι λακάκια στην λεκάνη, ανάμεσά τους τελειώνει η ουρά του. Τρεις μέρες τη ζωγραφίζω και με τις διακοπές θα μας πάρει καμιά βδομάδα..

Αυτοκίνητο στο κινητό

- Η Καλλιδρομίου έχει σβήσει τελείως τώρα. Όπως ερχόμουνα πέφτανε ένας ένας οι δρόμοι, κατέβηκα την Ιπποκράτους και σκοτείνιαζαν η Λασκάρεως, η Κομνηνών, η Βουλγαροκτόνου.. αφού κάποια στιγμή πίστεψα ότι εγώ φέρνω το σκοτάδι.

Γαλακτοπωλείο

ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

Περαστικός

-Μέχρι και το φεγγάρι υπολογίσανε τα άτομα, κοίτα, νυχάκι.

Doubleface

5 comments:

Mr.Moog said...

Έτσι σε θέλω (τώρα με ποια απ' τις δύο υποτίθεται πώς μιλάω;) ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΌΛΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩς ΣΥΝΘΗΚΏΝ Ή ΣΧΟΛΊΩΝ, εμείς τη δουλειά μας.
Σαν σποτάκια ωραία, κάτι δεν πιάνω με τους ΙΜΟ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα μάλλον.

Yannis Petsas said...

Έχεις ιδέα που μπορεί να βρει κάποιος αυτή τη γκόμενα με τον δράκο;

Γιαννης said...

Κι εγώ με τον Moog, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτοί οι emo (imo?) επιτέλους; Δοκίμασα τη wikipedia αλλά για κάτι rock style έγραφε, δε βγαίνει νόημα...

Κατά τα άλλα νόστιμα τα spit-άκια, μου άρεσε η μονοκατοικία και το μπάρ. Αντε, βάλτε κι άλλα, διαψεύστε τη γκρίνια μου, σας προκαλώ!

Mr.Moog said...

Στην Ιταλία δεν κάνουν απεργίες φαίνεται, αλλά να μην έχουν ΙΜΟ είναι εντυπωσιακό. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό προσθέτει κάτι, αλλά ΙΜΟ είναι όλοι αυτοί οι καταθλιπτικοί με τα μαύρα και τα διάφορα. Καταθλιπτικοί είμαστε κι εμείς οι άλλοι, αλλά δεν έχουμε όλοι φράντζα. Τώρα καραφλός και ΙΜΟ δεν πάει, αλλά μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται.
Σε φώτισα;

Fight Back said...

ωραιος τυπος ο γαλακτεμπορας.