Monday 9 February 2009

Φαινόμενα















  • Ύπουλες και βλοσυρές αποδείχθηκαν κάποιες πεταλούδες σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα. Πάνε και αφήνουν τα αυγά τους στις φωλιές των μυρμηγκιών και εκκρίνουν μια ουσία που μπερδεύει τα μυρμήγκια και τα περνάνε για δικά τους. Σε κάποιες περιπτώσης έλλειψης τροφής φτάνουν μέχρι και στο σημείο να ταϊζουν στις νύμφες τα δικά τους πραγματικά αυγά.
  • Έληξε η κατάληψη της Λυρικής. Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, απλά το αναφέρουμε.
  • Είδαμε την έκθεση του Αλέξανδρου Βασμουλάκη στην γκαλερί της Αντωνοπούλου στου Ψυρρή (Αριστοφάνους 20). Και μας άρεσε που ο τοίχος έγινε άκα(δρ)ο χαρτί.
  • Σε είσοδο πολυκατοικίας, άντρας νέος χτύπησε κουδούνι. Στο θυροτηλέφωνο που ρώτησε ποιος είναι; απάντησε, μπορείς να κάνεις τη ζωή μου συναρπαστική;

4 comments:

Unknown said...

"Σε είσοδο πολυκατοικίας, άντρας νέος χτύπησε κουδούνι. Στο θυροτηλέφωνο που ρώτησε ποιος είναι; απάντησε, μπορείς να κάνεις τη ζωή μου συναρπαστική;"

Aναρωτιέμαι τι να του απάντησαν...

Anonymous said...

(για τις πεταλούδες) ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να δούμε και την άλλη πλευρά της υπέροχα εύθραυστης ομορφιάς!
(γιατί πρέπει να μαθαίνουμε όλα τα μυστικά τους πια! στον Αμαζόνιο οι μεν πεταλούδες είναι σαν τις μύγες τον αύγουστο πάνω από μια φέτα καρπούζι αφημένη στον ήλιο και την ίδια ώρα τα μυρμήγκια μπορεί να σε κάνουν να αναστενάζεις από τον πόνο! Αρα: πείτε στους επιστήμονες να μας παρατήσουν ήσυχους!!!)

καλημέραααααααααα
;)

Doubleface said...

"Συναρπαστική ζωή δεν αναλαμβάνουμε. Όσο για ένα συναρπαστικο δίωρο με τη γνωστή τεχνική "πεταλούδα Αμαζονίου Vs μυρμήγκι Αμαζονίου" (γω πετώ και ξάφνου κάθουμαι/ κι συ αναστενάζεις), μπορούμε να το παρέχουμε!

α πα πα!
Quelle honte pour cet blog!

Doubleface said...

Quelle honte et quelle decadense mon autre moitie!