Thursday 28 January 2010

Φαινόμενα















  • Ξεκινάει σήμερα το 8ο Greek Cult Festival στο Gagarin. Πλάκα έχει αλλά αν δείτε το τρέιλερ ίσως και να καλυφθείτε. http://www.youtube.com/watch?v=Q1vlEna2sEw
  • Κάθε φορά που μπαίνω στο in.gr στην στήλη Επιστήμη-Τεχνολογία πετυχαίνω τους πιο αστείους και ευρηματικούς τίτλους ειδήσεων. Π.χ.:
    Κολοβακτηρίδιο που παράγει καύσιμα υπόσχεται ενεργειακή επανάσταση. Διαβάστε το.
  • Κυκλοφορούν χιλιάδες φωτορεπορτάζ από κάθε μεγάλη εφημερίδα ή πρακτορείο που αποτυπώνουν την καταστροφή στην Αϊτή. Είναι λίγο τρομακτικό το πόσες γκαλερί μπορεί να γεμίσει η συντέλεια.
  • Η Χιονάτη το προηγούμενο Σάββατο ξαναέφαγε το μήλο σε ένα μάθημα για τις αφηγηματικές φωνές. Η Μητριά έχει μάρτυρες που επιβεβαιώνουν το άλλοθί της, ο Καθρέφτης ήταν απασχολημένος με την καινούρια ρυτίδα μιας δούκισσας, ο συναχωμένος νάνος αποδίδει το κακό στη νέα γρίπη, ο γκρινιάρης νάνος διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης των υπόπτων και ο σοφός νάνος πιστεύει ότι υπάρχει λογική εξήγηση κι ότι μάλλον ήταν ατύχημα. Η ίδια η Χιονάτη από το υπερπέραν ορκίστηκε ότι αν ποτέ γίνει καλά θα αγωνιστεί για να αποδείξει ότι η ομορφιά δεν είναι ντροπή. (Well done kids!)

3 comments:

Ουφ! said...

ωχ, αυτό με το Επιστήμη-Τεχνολογία μου δημιουργεί απίστευτη ανασφάλεια: αν γράφει για αρρώστιες είμαι σίγουρη ότι έχω τα συμπτώματα και αν γράφει για ένα κομήτη που θα περάσει ξυστά από τη γη φοβάμαι ότι θα κάνει μια παράκαμψη και θα προσγειωθεί στην αυλή μου!!!

Unknown said...

Ουφ μην τα παιρνεις όλα τόσο προσωπικά..

Anna said...

episis
pws tha sou fainotan h Xionath arapina?
den tha itan Xionath. the ultra-ever white model of pure beauty?
KI omws h Disney lansarei thn prwth ths black princess, The Princess and the Frog.
kai kala, equality kai pipes