Thursday 14 January 2010

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής So7


H ομάδα θεαμάτων So7 εγκαινιάζει το καινούριο της σπίτι με μια σειρά σεμιναρίων σύγχρονου χορού, κίνησης ηθοποιών και δημιουργικής γραφής! Για εσάς που ίσως σας ενδιαφέρει το τελευταίο:

Δημιουργική Γραφή
Πρώτος κύκλος: Words words words


Οι λέξεις ανήκουν σε όλους μας. Σε αυτές ανήκει ο κόσμος όπως τον καταλαβαίνουμε. Ακόμα κι αν δεν τις διατυπώνουμε ο ανθρώπινος εγκέφαλος κατακερματίζει τον κόσμο σε έννοιες, ορισμούς, περιγραφές και αξιολογικές κρίσεις. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το πέρασμα από την σκέψη στο λόγο, τον λόγο στην γραφή και την γραφή στην δημιουργική γραφή είναι σχεδόν αυτόματο. Στον πρώτο αυτό κύκλο θα κάνουμε το τελευταίο κομμάτι αυτής της διαδρομής και θα δούμε τι τον χαράζει και πως διασχίζεται. Οδηγός: Δ.Δ. (Δανάη Δάσκα)

Tools: Παρουσία, χαρτί και στυλό
PC: 12 στιγμές

8 Συναντήσεις
με τον χρόνο, τα αφηγηματικά πρόσωπα, τους χαρακτήρες, την γένεση, το ύφος, τον ρυθμό, τον διάλογο, την πλοκή και την κρίση. Guest stars: Όμηρος, Woody Allen, Borges, Leonard Cohen, Beckett, Monty Pythons, Αριστοφάνης, Harry Potter, Hitchcock, Κική Δημουλά and many more.

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας: 17/1 στις 6 ώρα το απόγευμα.
Για πληροφορίες για τον τόπο και το περιεχόμενο του σεμιναρίου στείλτε email με την ένδειξη-subject So7 Creative Writing στο danaed@gmail.com.

May the force be with you.

1 comment:

Yannis Petsas said...

Τις πιό θερμές μου ευχές... που πάει να πει: καλή δουλειά.
Τα φιλιά μου.